![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-DJWGrjBMcUUhyphenhyphenIgvU9KJnRagI32Hrz-gDiguEqT0rDP4SJx5FYKSY5eycWkz3L57ANUOQsLC2nvQzcDv83ZpHrhgBxsCWzs6-yJealy_Q4KXf1mBuqS0VUkzvet8BqR0gScEwBnS0D0F/s320/%D7%91%D7%A6%D7%9C+%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%9D+%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%AA.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiF_qv2n00GnnWXZPzryZq3V9oKvB2IcodH3pIrJDnokcREPjBLI_bLePoNkmm7DBZkt8Cxbvn6L_goIHGMj9pw9dx0K1iOHbAueue5zMRwZIPlyVR0G8aSuLS2lERgvjlLKRU0dD8jyvUw/s320/%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA+%D7%A4%D7%9E%D7%A6%27%D7%98%D7%94+%D7%99%D7%A4%D7%94.jpg)
מוסיפים את הפנצ'טה או הבייקון
בשלב הזה הבשר ורסק העגבניות כבר אוחדו ומוסיפים את העגבניות הכתושות או לחילופין את האלו הטריות, לאחר עירבוב טוב, מנמיכים את האש , לאש הכי קטנה ומניחים לרוטב להתבשל כשעה, ופונים להכנת הבצק:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN0M2DUQuc9-epg_M8M3C09hGbLTMf07bRGR1WzeC2hvYbgWW4qbxzvWtK7UjhBMXxgvOwiwIuPjxjNSX0gFhEJmYfljKcn8u56KEb7ivi1me2xFsgu5LIcau6kC3HnVuSAnYr33tgksEi/s320/%D7%A7%D7%9E%D7%97+%D7%9C%D7%91%D7%9F+%D7%95%D7%A7%D7%9E%D7%97+%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%94.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfhMlS9VM3mBv2zOQsEsvNEgpf5XccdX1u5BZcifW6hyzEmFg56IZ5jykdZehyphenhyphen7rKXhTgXksUH-VpKx64km60lJralXMJ4kETinaA5jdJdAXujdWsPFgufzG0_rgAqd0ltMWOfqaRso8Vj/s320/%D7%A7%D7%9E%D7%97+%D7%A2%D7%9D+%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%9D.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEkYNdUUz56D3__ocCUp-KHyQd9pgx0L8OZhqghtKHFKfyo8QPhXAwFjwfmdTISH2pajEfedYb_w6DD5AMePSHu-HD-BTVie9uQKc88DHx60cQ4RqExUpX0v7BqnnsbTRe-KD6ULVYZ8eN/s320/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%AA+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%94.jpg)
כך נראה הבצק בשלב הסופיים לקראת מנוחה. מניחים את הבצק מכוסה במגבת לחה למשך כחצי שעה .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8NzNYsXCyX9uvY5WCmGtBVRlCcCSk9Ag6LVmIuCHsHKzw_kxfrL8odKzF9XK06fXBKmpY6y_USljGM9NFLuP64Zvgb3wQBGOJwWfdPZcz6c4rr7A4V0gXkbmM0lx81fDpvPMq1UqaqIJu/s320/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%AA+%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94.jpg)
לפני הרידוד מלטפים את הבצק בקמח.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvvcg8gyZP5t5FpX3pcQFWdL5NpT70x813T5Xwi_QOmM9NfJ182yt1tgAM047S7jhzeRc6r9PpX5gaE8myBxzPlZ-yuIzIsspy0BQpb4hP9baG6AylZYEHoX7MkMiPdcZ9B70KFO57dy6q/s320/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%95%D7%932.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj19Hov7I6GojlcrzGYw-dkyFckPCo2gdv8EJHM5lN3Jq4x7d6zOtq5l1kG0FoyeGD-G5RBaSA494KNvtevBVwfu_BARbaLo8v8Gs6i3PnUUvmJWhXNgErG_v0i_Y53wYGGENOab2coWlZd/s320/%D7%A2%D7%9C%D7%99+%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%9C%D7%9C%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%942.jpg)
מניחים את העלים ליבוש , משך הזמן הוא עד שהמים בסיר הרחב רותחים.
יש לזכור להוסיף מלח למים ברגע שהיגיעו לרתיחה. דפי הפסטה מתבשלים מאד מהר, לא כדאי לבשל יותר מ- 4 דפים בכל פעם.
לבשמל: ממסים את החמאה בסיר מוסיפים את הקמח תוך כדי עירבוב זהירות לא לשרוף את החמאה או הקמח.
לאחר מכן מוסיפים את החלב, לא מפסיקים לערבב עד שמתקבל רוטב סמיך
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQGMElDR5iXHpFNtVB4SFzerYUe6dZDlh3BXDIyCeF72aSNVDU7wmhoMu9b-9LFgzIwMWl80B0yDsLHpr1OzYgbsJrw-vif_IPbc-FyySb0bQSIfwEnoQjAJ-CDf-XZo2NLpJq8mnqBWzg/s320/%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%AA+%D7%93.jpg)
כך נראית הלזניה לפני הכנסתה לתנור
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5qRXgZEGkjI6TggKLOYT_7Hp03k9ms368si8LYBKlyCXkpbGyM4IPtsocRSTUPbrbqYKyQNCvVDVBOuB_470wFw8xAjO4o1bG7U90gkpS0Q850_PEYE_u5lDw6bxTWZqgUeKOuxkpHLVT/s320/%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%AA+%D7%92.jpg)
וזה התוצר הסופי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה