

מוסיפים את הפנצ'טה או הבייקון
בשלב הזה הבשר ורסק העגבניות כבר אוחדו ומוסיפים את העגבניות הכתושות או לחילופין את האלו הטריות, לאחר עירבוב טוב, מנמיכים את האש , לאש הכי קטנה ומניחים לרוטב להתבשל כשעה, ופונים להכנת הבצק:



כך נראה הבצק בשלב הסופיים לקראת מנוחה. מניחים את הבצק מכוסה במגבת לחה למשך כחצי שעה .

לפני הרידוד מלטפים את הבצק בקמח.


מניחים את העלים ליבוש , משך הזמן הוא עד שהמים בסיר הרחב רותחים.
יש לזכור להוסיף מלח למים ברגע שהיגיעו לרתיחה. דפי הפסטה מתבשלים מאד מהר, לא כדאי לבשל יותר מ- 4 דפים בכל פעם.
לבשמל: ממסים את החמאה בסיר מוסיפים את הקמח תוך כדי עירבוב זהירות לא לשרוף את החמאה או הקמח.
לאחר מכן מוסיפים את החלב, לא מפסיקים לערבב עד שמתקבל רוטב סמיך

כך נראית הלזניה לפני הכנסתה לתנור

וזה התוצר הסופי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה