סידרנו יפה את השולחן |
את השולחן סידרנו יפה בצבעי הסתיו, הקישוטים ניקנו בטיולים שלנו בחו"ל, הדלועים נקנו בחצי חינם, וכל השאר נאסף במהלך החיים.
השבט עצמו תמיד מוכן לבוא לשבת סביב השולחן לרכל, לפטפט, להתווכח, לצחוק, להרגיז ולהתרגז, להעביר ביקורת, להקניט את הנוער, להשתולל עם הצעירים, ואח"כ שוב לצחוק לספר בדיחות, וכמובן לאכול בתיאבון כי זוהי הרי דרכו של שבט.
וזה מה שהוגש לשולחן:
התחלנו עם סלטים בסגנון ים תיכוני.
הודו שלם צלוי בתנור |
תירס טרי לחם תירס |
המילוי שלמעשה נאפה בנפרד בתבנית |
פאי דלעת רוטב חמוציות |
ולמנה אחרונה היתה הפתעה:
עוגת שוקולד נימוחה כי אין אצלנו סיום ארוחה ללא מנה שוקולדית, אבל היתה גם גלידה לצד השוקולד:
גלידת דלעת עם רוטב שוקולד |
צילום יוחי מנדיל
6 תגובות:
יאמי מירי....
התמוגגתי....
מחפשת בטירוף עלי שלכת !!!!
חיה.
היי חיה, את עלי השלכת האלו קניתי בברלין בחנות בשם IDEE. בארץ לא ראיתי, אבל אולי בחנות בשם דקורם בכיכר מילנו תמצאי.
היכן יש מסעדה באיזור הרצליה או תל אביב שמגישה ארוחת חג ההודיה ביום חמישי הקרוב?
לצערי אני לא יודעת.
יש מתכונים למנות שבתמונות?
הנה שלושה קישורים למתכונים המתאימים לחג ההודיה מהבלוג שלי. בתוך המתכון לעוגת דלעת וגבינה מסתתר גם מתכון לרוטב חמוציות.
http://agliolini.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html
http://agliolini.blogspot.com/2010/11/384.html
http://agliolini.blogspot.com/2010/03/blog-post_21.html
הוסף רשומת תגובה