בשבת חגגנו לסבתא ורדה יום הולדת. השילוב היה מנצח – מפגש משפחתי נעים, אוכל טעים, יינות טובים, כולם לכבוד מסיבת יום ההולדת.
אז מה היה לנו בתפריט? פטה מעודן של כבד אווז שמודי טרח על הכנתו במשך יומיים, שרימפס בשום ויין לבן, לזנייה תרד, ולמנה העיקרית נתח פריים ריב ללא העצם הנקרא בעברית נתח "אנטריקוט שלם". הבשר שרה במשרה מיום ראשון והיום הסתובב לאיטו על השיפוד בתנור ויצא פשוט נפלא. על כל אלו עם מתכונים ותמונות מרהיבות בפוסט הבא, הפעם רק תמונות של השולחן .
אז מה היה לנו בתפריט? פטה מעודן של כבד אווז שמודי טרח על הכנתו במשך יומיים, שרימפס בשום ויין לבן, לזנייה תרד, ולמנה העיקרית נתח פריים ריב ללא העצם הנקרא בעברית נתח "אנטריקוט שלם". הבשר שרה במשרה מיום ראשון והיום הסתובב לאיטו על השיפוד בתנור ויצא פשוט נפלא. על כל אלו עם מתכונים ותמונות מרהיבות בפוסט הבא, הפעם רק תמונות של השולחן .
הצבעיים הפעם היו שחור, לבן ואפור. אני לא מתביישת להודות כי הכלים היו חד פעמיים! (מלבד הסכו"ם).
אני חייבת להגיד לכם שזה כייף גדול מאד לארח עם כלים חד פעמיים. אני לא נוהגת לארח עם כלים חד פעמיים כי אני אוהבת את הכלים שלי, אחרי הכל קניתי אותם כדי להשתמש בהם, אבל החודש הוא חודש עמוס מאד וליל הסדר עוד לפנינו...
תגובה 1:
אם עד כה חייתי בתפיסה מוטעית על כלים חד-פעמיים, הרי שבמסיבת יום ההולדת גרמת לי לשנות את דעתי. הצילומים שצירפת לכתבה ממחישים ומחזקים ביתר שאת את העובדה, שכלים חד-פעמיים אינם גורעים מיופיו וחגיגיותו של שולחן יום ההולדת. אני אימצתי!
הוסף רשומת תגובה