
החום והכדורגל הם שילוב מושלם שילהיט את היצרים והרוחות בכל מקום על פני הכדור הקטן שלנו בחודש הקרוב, ולכן צריך משהו שיצנן וירגיע. לדעתי, לכן אני ממשיכה במסע של משקאות מרעננים לערב קיץ לוהט.
הפעם, המתכון המקורי למרגריטה: טקילה, ליקר תפוז (קוואנטרו או טריפל סק) ומיץ לימון משקה מריר מתוק.
המשקה מוגש בד"כ בכוס מרטיני, כששפת הכוס מצופה במלח. היום מגישים מרגריטה על בסיס פירות שונים כמו פסיפלורה או פירות יער, אבל המקור נולד עם מיץ לימון.
לפני העבודה הנה סיפור אהבה מריר מתוק :
המשקה כמעט נצחי כמו האישה על שמו הוא קרוי: הלא היא השחקנית ההוליוודית

35 מ"ל טקילה
45 מ"ל קוואנטרו או טריפל סק
1/4 כוס מיץ לימון או ליים
קרח

מוזגים את כל המרכיבים לשייקר המכיל כבר קרח, מערבבים היטב ומוזגים לכוס קוקטייל לא לפני שהמלחנו את שפתי הכוס. איך? משפשפים את שפת הכוס בלימון או ליים ואח"כ טובלים במלח, בזהירות עם המלח לא יותר מדי, זה יהפוך את המשקה ממריר מתוק למלוח מדי.
כאשר מוזגים את המשקה צריך לעשות זאת בזהירות שלא יגע במלח.
מוסיפים פלח לימון לכוס.
ניתן למזוג לתוך כוס עם קרח במקום לערבב עם השייקר .
5 תגובות:
אהבתי, נראה ממש מגרה.
מזכיר לי את טוסקנה.
תודה יוסי, אכן מצאנו מקום נחמד מאד בארץ שנתן לנו תחושה של טוסקנה!!!
החזרת אותי 30 שנה אחורה להילטון בסאניוול קליפורניה
אוהבת כל כך את הקוקטלים האלה ,והתמונות נותנות תחושה כל כך ממשית שבא להושיט יד ולקחת.
תודה רבה יקרתי.
הוסף רשומת תגובה